Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament de Maó participa en les “Aules Feministes” celebrades pel vintè aniversari de l'Institut Balear de la Dona

Maó, 20 de setembre de 2021. Aquest cap de setmana s'han celebrat les Aules Feministes, a Eivissa i Formentera, sota títol -L'empoderament de les dones. Objectiu: la igualtat-, coincidint amb el vintè aniversari de l'Institut Balear de la Dona.

Les Aules Feministes són un espai d'aprenentatge i reflexió, del qual sorgeixen noves iniciatives que funcionen com a eines transformadores de les estructures socials, econòmiques i culturals que, al llarg del temps, han suposat un sostre de vidre i un terra per al potencial de les dones.

La regidora d'Igualtat, Participació Ciutadana i Cooperació de l'Ajuntament de Maó, Catalina Ferrer, ha participat en aquestes trobades que han comptat amb nombroses conferències a càrrec de diferents persones amb trajectòries intel·lectuals reconegudes; que han compartit les seves experiències i els seus punts de vista sobre la igualtat de gènere.

Catalina Ferrer ha destacat "La visió oberta i integradora de tos i totes les ponents", que serviran per enriquir l'estratègia l'Ajuntament de Maó per seguir avançant cap a una societat més igualitària i amb igualtat d’oportunitats per a tothom.


Imatge 

 

Tornar