Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament de Maó renova el vehicle destinat al servei gratuït de recollida de trastos a domicili

L’Ajuntament de Maó ha renovat el vehicle destinat al servei gratuït de recollida de trastos a domicili, amb l’adquisició d’un nou camió Iveco model Daily 70C, amb més capacitat; 16m cúbics de caixa, dotat de plataforma elevadora i bolquet.

L’empresa adjudicatària del Servei de Neteja Municipal, FCC, ha adquirit aquest nou vehicle a través d’una partida de 57.839 +IVA. En aquest sentit, la renovació d’aquest vehicle era ara necessària a causa del deteriorament que havia patit l’antic camió de recollida, a conseqüència del pas del temps.

En aquest sentit, cal recordar que l’Ajuntament de Maó ofereix un servei gratuït de recollida de trastos a domicili, amb cita prèvia: 971 36 19 63.

Així mateix, durant els darrers dies, l’Ajuntament ha presentat la campanya ”No embruteu, feim ciutat”. L’objectiu de la iniciativa és conscienciar la població sobre la necessitat de millorar la gestió de residus i de lluitar contra l’incivisme de l’abandonament de trastos a la via pública, sense cita prèvia.

La campanya compta amb uns adhesius que es col·locaran en aquells voluminosos que s’abandonen —de forma il·legal i sense cita prèvia— a la via pública. D’aquesta manera es pretenen visualitzar aquelles conductes incíviques que perjudiquen el conjunt de la ciutadania. Aquests adhesius inclouen la frase “No sense cita” i recorden el servei gratuït de recollida de trastos, amb cita prèvia, de l’Ajuntament, així com el nombre de telèfon d’aquest servei.