Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Maó sempre Viu! La nova campanya de promoció del comerç i la restauració de la ciutat.

L’Ajuntament ha creat un nou logotip que no només s’utilitzarà per a aquesta campanya, sinó que funcionarà com a paraigua de les diferents accions de promoció del comerç i la restauració de la ciutat

S’han creat dues il·lustracions; una, per a la part del comerç, amb el títol “Compra a Maó, Fem Ciutat”; l’altra, per a la part de la restauració, amb el títol “Tasta Maó, Fem Ciutat”, per promocionar el municipi com a centre comercial de referència.

Aquesta iniciativa municipal forma part del Pla de xoc de l’Ajuntament de Maó per pal·liar els efectes de la Covid-19.

Sota l’eslògan “Maó, Sempre Viu” l’Ajuntament ha creat un nou logotip que no només s’utilitzarà per a aquesta campanya, sinó que funcionarà com a paraigua de les diferents accions de promoció del comerç i la restauració de Maó, dins el marc d’una estratègia municipal enfocada a seguir impulsant el sector econòmic del municipi, en aquest moments tan delicats.

Accions promocionals en suports físics

El consistori ha contractat 6 tanques publicitàries de 3x8 metres, ubicades a diferents espais, com la carretera de l’Aeroport, una altra a la via de Ronda de Maó, a l’altura de l’Hospital, una a sa Colàrsega, dues a la carretera general, una a l’altura des Mercadal, una a l’altura de Ciutadella i una altra al polígon de Maó.

Per altra banda, també s’han contractat 4 suports OPIS a Maó i 30 banderoles a la via de Ronda.

Així mateix, també s’ha contractat la retolació de les dues portes de l’ascensor operatiu del port de Maó, així com la retolació d’un autobús que fa el trajecte Maó-Ciutadella.

Accions promocionals en suports digitals

Pel que fa a les accions promocionals d’aquesta campanya en suports digitals, es promocionarà aquesta nova imatge del comerç i la restauració mitjançant les xarxes socials, amb l’etiqueta #maósempreviu. Així mateix, també es farà difusió de la campanya a través de diferents banners, a més de la utilització de falques de ràdio.

L'Alcalde de Maó, Héctor Pons, ha posat en valor l'esforç que fan els comerços locals, des de fa anys, per "reinventar contínuament la seva forma de vendre i atendre al públic, cercant sempre fórmules per sobreviure als canvis globals". Així mateix, ha destacat la importància del "servei i l'atenció de qualitat que dóna el comerç local"

Per altra banda, el batle ha recordat que des que es va iniciar la pandèmia, "l'Ajuntament de Maó va considerar que havia de tenir un paper de lideratge, i estar a prop dels comerços i les petites empreses del municipi".

Així mateix, recentment, el consistori també ha estat la primera administració en firmar un conveni amb ASCOME, per valor de 10.000 euros, per donar suport a la plataforma online de comerç local: Xuroa. També s'ha doblat la partida del Conveni amb Mo-Comercial fins als 20.000 euros.

Per la seva part, la regidora de Microciutat, Economia, Comerç i Turisme, Carme Seguí, ha explicat que aquesta campanya de promoció vol donar a conèixer a tota la població "la magnífica xarxa de comerç que tenim a Maó", i ha explicat que aquesta campanya derivarà, també, en "noves accions posteriors que seran consensuades amb els representants del comerç a la ciutat".

El president de l'Associació Empresarial de Comerciants de Menorca (ASCOME), Vicente Cajuso que ha agraït "el suport i la sensibilitat" de l'Ajuntament de Maó amb el comerç local, a l'hora de posar en marxa iniciatives per reimpulsar l'activitat econòmica en aquest sector, en un moment especialment delicat. Així mateix, Cajuso ha animat al consistori a seguir fent feina de la mà dels petits comerços.


Imatge