Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L'Ajuntament de Maó obre un nou aparcament a l'entorn de la plaça Eivissa

L'Ajuntament de Maó obre un nou aparcament gratuït a l'entorn de la plaça Eivissa, que habilita un total de 49 noves places; d'aquestes, 37 seran per a cotxes i 12 per a motos.

El pressupost per a l'execució d'aquesta obra és de 278.300 euros (amb l'IVA inclòs) i l'empresa adjudicatària és Antonio Gomila S.A, que va presentar la millor oferta al procediment d'adjudicació obert.

El consistori ha executat aquesta actuació amb l'objectiu de donar resposta a les demandes ciutadanes del veïnat d'aquesta zona, que reclamava un augment de places d'aparcament per estacionar els seus vehicles. En aquest sentit, aquesta nova instal·lació està ubicada en una zona amb una alta pressió de vehicles, que manifestava una clara falta d'estacionament.

Per la seva part, l'Alcalde de Maó, Héctor Pons, ha considerat que "es tracta d'una inversió necessària que dóna resposta a una demanda veïnal justificada". A més a més, Héctor Pons ha explicat que, "des del punt de vista de la sostenibilitat, el nou aparcament també inclou criteris importants, com és la recuperació de les aigües de pluja i el manteniment, amb aquestes, de la jardineria, i la instal·lació de nous punts de càrrega de vehicles elèctrics".

També cal destacar que l'aparcament compta amb llumeneres de tipus led, a més de dos semàfors, un interior i un altre exterior, que controlen l'entrada i la sortida dels vehicles usuaris de l'aparcament, garantint, així, la seva seguretat.

Aquest matí s'ha realitzat l'obertura i la posada en marxa d'aquest nou aparcament gratuït, que ha comptat amb la presència del Batle de Maó, Héctor Pons, la primera Tinenta d'Alcaldia, Conxa Juanola, el president de l'AAVV de Dalt Sant Joan, Llorenç Riera, les regidores del PP, Margarita Pons i Sonia Huguet, així com l'arquitecte del projecte José María Michelena i el representant de l'empresa Antonio Gomila, Pau Jaén.


Imatge