Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L'Ajuntament de Maó segueix amb la campanya de millora de la il·luminació dels accessos port-ciutat i substitueix 24 punts a la Costa d'en Reynés amb llumeneres de tipus Led

L'Ajuntament de Maó ha renovat un total de 24 punts de llum a la Costa d'en Renyés. El consistori ha instal·lat noves llumeneres de tipus Led, que permeten la reducció del 50% del consum d'energia en aquest carrer, al mateix temps que es millora la seva il·luminació.

En aquest sentit, l’Ajuntament ha invertit una partida de 8.214 euros en la compra de les noves llumeneres i la seva instal·lació. Concretament, s'han instal·lat 24 unitats de 55W. Fins ara, aquest tram comptava amb 15 llumeneres amb una potència de 100W, 6 unitats de 150W i 3 de 70W.

Així, el consistori aposta per la renovació progressiva de l'enllumenat públic de la ciutat, mitjançant focus de tipus Led. La instal·lació d'aquest tipus d'enllumenat afavoreix a l'estalvi d'energia i suposa, per tant, una reducció d'emissions de CO2.

Aquesta actuació s'emmarca, també, dins el pla de millora dels accessos al port, que té la voluntat d'aconseguir un port més connectat amb la resta de la ciutat i potenciar una relació més directa entre la gent de Maó i la mar.

Per altra banda, cal recordar que la substitució d'aquests punts de llum a la Costa d'en Reynés se suma a la realitzada, recentment, a les escales que connecten el passeig Marítim i el port, davant l'Hotel Port Mahón, i a la millora de l'enllumenat públic la Costa de Ses Voltes.

Així mateix, durant les setmanes vinents, està previst seguir amb la millora de la il·luminació d'altres connexions entre el port i la ciutat, així com la d'altres espais de Maó.


Imatge 

Tornar