Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament de Maó escomet una sèrie de millores en els accessos al port

. Durant els darrers dies, l’Ajuntament de Maó ha realitzat una sèrie de millores als accessos que connecten la ciutat amb el port, amb l’objectiu de facilitar-hi l’accés de tots els ciutadans i ciutadanes de la ciutat, i també de tots els visitants.

Concretament, els serveis municipals han executat una sèrie d’actuacions en els següents accessos:

Hort des Frares: S’ ha realitzat la reparació de l’estructura de llenya que revesteix la paret d’aquest accés, s’ha efectuat la poda i eliminació d’herbes i s’han substituït diferents papereres.

Escales Hotel Port Mahón: S’ha realitzat la reparació de tots els escalons amb desperfectes a l’escala que connecta el passeig Marítim amb el port, a més de l’eliminació de males herbes i la poda de l’arbre situat al centre de l’escala. Per a aquest accés, el consistori ja ha comprat les noves lluminàries que substituiran a les actuals.

Costa de ses Voltes (Rochina): S’ha dut a terme la substitució de bancs públics, reparació d’avaries en l’enllumenat i adquisició d’un nou quadre de llum, que permetrà prevenir futures avaries. S’instal·larà en aquests propers dies.

Costa de sa punta: En aquest accés, que baixa des del passeig marítim fins a l al port, s’ha realitzat la poda i eliminació de males herbes, i s’han reparat diferents avaries en l’enllumenat d’aquest espai.

Baixada de la plaça Miranda: S’ha realitzat la reparació d’avaries a l’enllumenat d’aquest accés.

Costa den Reynés: Reparació d’avaries a l’enllumenat.


Accions previstes

A banda d’aquestes actuacions, l’Ajuntament té prevista la substitució de l’enllumenat en una sèrie d’accessos al port, on es canviaran les lluminàries actuals per posar-hi llums de tipus led, que milloraran la il·luminació d’aquests espais i n’augmentaran l’eficiència.

D’aquesta manera, durant les properes setmanes el consistori substituirà l’enllumenat a:

- Baixada des de plaça Miranda
- Escales de davant l’Hotel Port Mahón
- Costa d’en Reynés
- Costa de sa Punta
- Costa des General
- Costa de ses Voltes (Rochina)

Aquestes actuacions s’emmarquen en el pla de millora dels accessos al port, que té la voluntat d’aconseguir un port més connectat amb la resta de la ciutat i potenciar una relació més directa entre la gent de Maó i la mar, i en la qual també s’emmarca la posada en marxa del nou ascensor.Imatge