Finalitza la Reforma Integral d'una part del Carrer Fornells

Aquest matí, l'Ajuntament de Maó ha presentat la finalització de les obres de reforma integral del Carrer Fornells. Un projecte que ha servit per millorar l'estètica d'una de les vies més importants de la cornisa marítima de Maó, a la zona de Dalt Sant Joan. L'obra ha permès, també, la renovació de tota la xarxa de sanejament i recollida d'aigua, a més d'augmentar la seguretat viària, tant per als vehicles de motor com pels vianants que circulen per aquest carrer.

A l'acte hi ha participat l'alcalde de Maó, Héctor Pons, la regidora d'Urbanisme i Obra Pública, Dolors Antonio, el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Maó, Manuel Lora, la regidora del PP, Margarita Pons, representants de l'Associació de Veïns de Dalt Sant Joan i representats d'Antonio y Diego S. A., empresa adjudicatària de l'obra.

L'Ajuntament de Maó ha invertit una partida de 389.527 euros en la reforma d'aquesta via, deteriorada a causa del pas del temps. Les obres d'aquest projecte han finalitzat dins el termini d'execució establert per l'Ajuntament, que ha estat de 5 mesos des de l'inici de les actuacions.

Concretament, el projecte ha consistit en el reasfaltat de 350 metres lineals (2.740 m² en total) del carrer Fornells, entre Cronista Riudavets i l'Hotel Mirador Port Mahón, la renovació de tota la xarxa subterrània de sanejament i recollida d'aigua, la renovació de totes les llumeneres de la via, amb la instal·lació de llums de tipus LED, així com la reconstrucció de totes les voreres del carrer.

Per la seva part, l'alcalde de Maó, Héctor Pons ha explicat que "es tracta d'una obra que era més que necessària i que permetrà donar un millor servei a tots els veïns i veïnes, d'aquesta zona". Per altra banda, també ha explicat que "la substitució de l'enllumenat que s'ha dut a terme permetrà reduir un 60% el consum energètic en aquest carrer".

Per la seva part, el president de l'AAVV de Dalt Sant Joan, Llorenç Riera, ha explicat que han rebut, “amb alegria”, la finalització d'aquest projecte de reforma; una millora que els veïns i veïnes de la zona reclamaven des de feia molt de temps.


Imatge