Obres de construcció de la nova rotonda a l'entrada de Sant Climent. Consulta les afectacions al trànsit.

L'Ajuntament de Maó informa que, a partir d'aquest dimarts, dia 1 de desembre, el Consell Insular de Menorca iniciarà les obres de millora de l’encreuament de la Me-12 amb el carrer de Mussuptà i carretera de Binidalí, a Sant Climent. L’objectiu d’aquesta actuació és millorar les condicions de seguretat viària i de trànsit de la zona. La millora de l’encreuament amb la construcció de la nova rotonda compta amb un pressupost total de 263.659,12 €.

Està previst que les obres, realitzades per l’empresa Juan Mora SA, es distribueixin en tres fases i tinguin una durada aproximada de tres mesos. Durant l’execució de la fase 1, que tindrà una durada d’un mes i mig, es realitzaran les següents modificacions de circulació del trànsit:

- Sentit Mao-Binidalí: itinerari desviat pel carrer de Sant Pere i carrer de Sant Miquel.

- Sentit Binidalí-Maó: itinerari desviat pel carrer de Sant Miquel i carrer de Sant Gabriel.

- Accés reservat exclusivament per residents als carrers de Sant Llorenç i Sant Climent fins al primer encreuament on el tràfic estarà reservat a la circulació d'autobusos i vehicles pesants.

- A la carretera de Binidalí només hi haurà un carril de circulació entre el carrer de Sant Miquel i Sant Llorenç per als residents i pesats.

- La carretera Me-12 es tancarà al carrer de Mussuptà fins al carrer de Sant Miquel.

- Algunes places d'aparcament quedaran anul·lades per millorar la visibilitat als encreuaments i per garantir el gir de vehicles.

Imatge