Licors fets a Maó

Herbes Menorquines

Les condicions d’obtenció, les plantes, el grau alcohòlic, etc. són molt diferents d’un fabricant a l’altre, però les coloracions oscil·len dins la gamma del verd i el groc. Se’n troben de dolces i seques i la graduació mitjana pot situar-se en torn al 25º - 35º.
Les plantes que es maceren i de les quals s’extreuen les essències aromàtiques (amb mescla d’alcohol i aigua) són molt variades; fonoll, romaní, llorer, eucaliptus, herba-lluïsa, herba sana, pi, menta, flor d’anís, camomil·la, etc.

Destil·leria Gin Xoriguer
Moll de Ponent, 91
07701 Maó

Telèfon: 971 36 21 97
A/e: xoriguer@xoriguer.es
Més Informació: http://www.xoriguer.es/

Vi

Vista albuferaAl parc natural de S’Albufera, els hereus de Bartomeu Jover estam recuperant una tradició de segles de vi a Menorca.

Entre pedres de pissarra, sense més aigua que la de la pluja i lluitant contra el vent de tramuntana, les nostres vinyes del predi familiar Sa Cudia nova donen una collita molt reduida que cuidam i seleccionam a mà per elaborar aquest singular vi blanc sec.


Per la seva amplitud d’aromes florals i persistents retronasals afruitats, propis del camp menorquí, la Malvasia es el vi per excel·lència que acompanya les calderetes de llagosta i de peix.

CIA. Vitivinicola de Menorca, SRM
Ctra. Des grau, Km 8
Finca Sa Cudia Nova
07701 Maó

Telèfon: 629 33 01 62
A/e: sacudia@vinyasacudia.com
Més Informació: www.vinyasacudia.com

gin xoriguer

envasAquesta ginebra es el resultat de la destil·lació, als antic alambins de coure, d’alcohol vínic d’alta qualitat, juntament amb baies de ginebró selectes i d’altres herbes aromàtiques procedents de les muntanyes de les terres mediterrànies veïnes. Aquestes herbes constitueixen el “secret” gelosament guardat del seu bouquet original.

Gin Xoriguer, gràcies al seu caràcter únic i destil·lat de productes naturals, està lliure de tota classe d’additius no desitjats que puguin perjudicar-ne la conservació o fer malbé qualsevol tipus de còctel o combinat.


Destil·leria Gin Xoriguer
Moll de Ponent, 91
07701 Maó

Telèfon: 971 36 21 97
A/e: xoriguer@xoriguer.es
Més Informació: http://www.xoriguer.es/