L'Ajuntament de Maó aprova el projecte de reforma integral d'un tram dels carrers de ses Moreres i Bastió, i de tot el carrer Sant Jordi

Aquest dilluns, l'equip de govern de l'Ajuntament de Maó va aprovar el projecte de reforma integral d'un tram dels carrers de ses Moreres i Bastió, i de tot el carrer Sant Jordi, durant la sessió ordinària de la Junta de Govern Local.

Aquest projecte, que es realitzarà en dos lots d'actuacions, es durà a terme mitjançant una inversió total de 600.000 euros. Es preveu que l'execució del projecte tingui una durada d'entre 4 i 5 mesos, aproximadament.

Concretament, en el cas del Carrer de Ses Moreres, el tram que es reformarà es troba entre la plaça Esplanada i el Cós de Gràcia, mentre que el Carrer Sant Jordi es reformarà en la seva totalitat. Pel que fa al Carrer Bastió, la reforma anirà des de Sant Jordi fins a la “costa de sa plaça”.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és millorar la seguretat viària en aquestes tres vies, substituir les canonades de la xarxa de sanejament que passen per aquests carrers, així com l'embelliment d'aquesta zona tan cèntrica i emblemàtica de Maó. En aquest sentit, cal assenyalar que aquesta actuació permetrà empedrar tot l'espai inclòs en aquesta obra, que passarà a ser d'un sol nivell.

Així, el consistori dóna continuïtat a una política d'impuls de l'obra pública necessària, que funciona, també, com una mesura més per afavorir a la reactivació econòmica de la ciutat, generant activitat econòmica en diferents empreses locals.

En aquest sentit, l’Alcalde de Maó, Héctor Pons, ha explicat que “aquestes obres s’executaran a la vegada, en dos lots diferents, de manera que puguin optar-hi dues empreses, amb l’objectiu d’ajudar, amb aquesta inversió, a generar activitat econòmica al municipi”. Així mateix, les accions en aquests tres carrers es realitzaran de forma que l’afectació al trànsit sigui la menor possible.