L’Ajuntament de Maó millora la col·laboració econòmica a Creu Roja

Aporta un 15% més de fons a l’entitat per a desenvolupar la seva tasca social al municipi

L’Ajuntament de Maó actualitza el conveni anual de col·laboració amb Creu Roja i millora l’aportació econòmica que destina a l’entitat en l’exercici de 2019. Creu Roja rebrà 6.000 euros més per als serveis socials que desenvolupa a Maó, Sant Climent i Llucmaçanes, una xifra que suposa un augment del 15% respecte a l’any anterior.

El servei de transport adaptat, el repartiment de menjar (gent gran, Casa d’Acollida, Servei d’ajuda a domicili, menjador d’escoles infantils i excedents europeus), així com els dispositius preventius sanitaris habilitats en diverses festes i esdeveniments, són algunes de les tasques que assumeix Creu Roja a través d’aquest pacte amb l’Ajuntament.

A més, Creu Roja també facilita cursos sanitaris de formació i de primers auxilis al personal tècnic del Servei Municipal d’Esports. A canvi, l’Ajuntament es compromet a ajudar a cobrir les despeses que això suposa i a facilitar l’ús d’equipaments municipals, així com a col·laborar en la campanya anual de voluntariat de Creu Roja.

La finalitat d’aquest conveni és millorar l’assistència de la ciutadania de Maó. L’àrea de Benestar Social vol mantenir la línia de col·laboració de cara al 2020, com afirma el regidor de Serveis Socials, Gent Gran i Habitatge, Enric Mas, de manera que “intentarem poder mantenir i millorar aquest conveni, ja que representa una gran ajuda i proporciona serveis importants a la ciutadania de Maó”. En aquest sentit, el regidor agraeix la predisposició de Creu Roja a col·laborar amb l’Ajuntament: “Només tenim bones paraules per a la Creu Roja, perquè fan un suport i arriben a bandes a les quals l’Administració no podria arribar”.


Imatge