Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

El Festival de Cinema Infantil de Maó celebrarà la seva tercera edició a partir del dissabte 27 de febrer

Aquest matí, el regidor d’Educació i Joventut, Igualtat, Normalització Lingüística, Toni Carrillos, ha presentat el III Festival de Cinema Infantil, que constarà de tres projeccions que s’emetran en català, dirigides a fillets i filletes d'edats compreses des dels 3 als 8 anys.

Les pel·lícules tindran un preu d’entrada de 2 euros i es projectaran a l’orfeó maonès. Pel que fa a la programació, aquesta serà la següent:

? Dissabte 27 de febrer a les 17.30 h es projectarà la pel·lícula “Anem a cercar un os”, per a fillets i filletes a partir de 3 anys.

? El dissabte 20 de març a les 17.30 h es projectarà “El cargol i la ballena” també per fillets i filletes a partir de 3 anys.

? Finalment, dissabte 17 d’abril a les 17.30 es projectarà la pel·lícula “Un conte revolucionari” per a fillets i filletes de 8 anys.

Per la seva part, el regidor d’Educació i Joventut, Igualtat, Normalització Lingüística, Toni Carrillos, ha explicat que “davant l’èxit que han tingut les dues edicions anteriors hem considerat positiu celebrar el tercer Festival de Cinema Infantil.


Imatge