Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Reunió de portaveus dels grups que conformen
el consistori de l’Ajuntament de Maó

L’alcalde de Maó, Héctor Pons, es va reunir aquest dimecres, dia 25, amb les portaveus dels quatre grups que conformen el consistori de l’Ajuntament de Maó. Així mateix, i durant aquestes setmanes, ha mantingut un contacte continu amb aquestes portaveus; principalment, per informar els grups de l’oposició, conformada per PP i Cs, sobre les diferents mesures que s’han anat adoptant amb motiu de la declaració de l’estat d’alarma.

La primera reunió es va dur a terme el dia 12 de març, a l’inici d’aquesta situació, per tractar l’enfocament d’aquesta crisis sanitària. Posteriorment, es van tornar a reunir el dimecres dia 18 març, en una trobada en la qual representants de l’equip de govern municipal van explicar totes les mesures que havia començat a articular l’Ajuntament, en l’àmbit de les seves competències, davant aquest moment d’excepcionalitat.

D'ara endavant, cada setmana se celebrarà una junta de portaveus, per informar a l'oposició de tots els passos que va donant l'Ajuntament i rebre, també, les seves propostes.

En aquest sentit, l’alcalde de Maó, Héctor Pons, ha volgut agrair “el suport i la lleialtat que han tingut, en tot moment, les portaveus de l’oposició, així com el seu recolzament, la seva predisposició i bona actitud davant una situació complicada, en la qual els ciutadans i ciutadanes agraeixen que anem tots a una”.Imatge 

Tornar