Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament de Maó rep, en una visita de caràcter institucional,
el senador per Menorca, Jordi López

L’alcalde de Maó, Héctor Pons, juntament amb la tinenta d’alcaldia de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, i la tinenta de Serveis Generals i Hisenda, Maria José Camps, han rebut, aquest matí, el senador per Menorca, Jordi López, en el marc d’una visita institucional a l’Ajuntament de Maó.

Durant la reunió, els representants de l’equip de govern municipal han traslladat al senador López les principals reivindicacions del consistori en relació a les competències estatals. Cal recordar que són les mateixes peticions que s’havien traslladat a la seva predecessora en el càrrec, Carme García.

En aquest sentit, entre les diferents reivindicacions, l’Ajuntament de Maó ha traslladat el seu interès de cara a flexibilitzar els criteris d’inversió de les IFS (inversions financerament sostenibles) amb superàvit municipal, així com la seva voluntat de poder accedir a noves subvencions culturals.

Una altra de les demandes del consistori és la modificació de la regla de despesa que limita els consistoris a l’hora de realitzar noves inversions.

Així, mateix, els representants de l’equip de govern han manifestat al senador per Menorca el seu interès per estudiar possibles vies de col·laboració amb el Ministeri de Defensa, en relació als espais de titularitat estatal situats a Maó, com els quarters militars de s’Esplanada, per estudiar-ne possibles usos.Imatge 

Tornar