Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament de Maó ha obert una nova aula d’educació infantil
a l’escoleta de Fort de l’Eau

Aquest mes de març, l’Ajuntament de Maó ha obert una nova aula de primer curs d’educació infantil a l’escoleta de Fort de l’Eau. Es tracta de la segona aula d’educació infantil que s’ha obert, en dos mesos, a Maó degut a la gran demanda.

D’aquesta manera, Maó compta actualment amb 31 aules d’educació infantil de titularitat municipal, que es distribueixen en diferents centres educatius. Així, l’escoleta de Cap de Creus compta amb 5 aules, 6 són a Es Busquerets, 6 més a l’escoleta Es Passerells i 6 a Fort de l’Eau. Així mateix, l’escoleta de Sant Climent compta amb 3 aules, mentre que la de M. Humbert en té 5.

A dia d’avui, un total de 396 alumnes estan matriculats en aquestes 6 escoletes. Per cursos, el municipi disposa de 7 aules per a nadons de P0, 13 aules per a infants de P1 i 11 més per a infants de P2. El nombre total d’alumnat matriculat actualment en aquests centres és de 396 infants.

És important assenyalar que, des de l’any 2015, aquest Ajuntament ha impulsat mesures que ofereixen la possibilitat de reduir les quotes d’inscripció en el cas d’aquelles famílies amb infants menors de 3 anys. D’aquesta manera, les famílies poden accedir, segons les seves necessitats, a bonificacions d’entre el 25% i el 95% en les quotes inscripció en aquests centres.

En aquest sentit, és important remarcar que les matrícules d’infants als centres educatius públics de 0 a 3 anys, a Maó, han passat de les 336, en el curs 2015/2016, a les 396 matrícules d’aquest any. Una xifra especialment significativa, si tenim en compte la disminució de la natalitat durant aquest període.


Imatge 

Tornar