Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
09/03/2020
Tenen l’objectiu d’erradicar comportaments incívics que puguin perjudicar la imatge del municipi, així com la convivència veïnal.
 

La Policia Local de Maó interposa un total de 13 denúncies per conductes incíviques, durant les darreres setmanes

La Policia Local de Maó ha denunciat un total de 13 persones al municipi, durant les darreres setmanes, per diferents conductes incíviques. Concretament, agents de la Policia Local han interposat les següents denúncies:

-2 denúncies per Orinar a la via pública.
-3 denúncies per no recollir excrements de ca i embrutar la via pública.
-1 denúncia per passejar el ca sense corretja.
-7 denúncies per abandonar estris, escombraries i restes de poda al carrer.

Aquestes actuacions estan emmarcades en la campanya cívica que du a terme l'Ajuntament de Maó amb l'objectiu d'erradicar comportaments que puguin perjudicar la imatge del municipi, així com la convivència veïnal.

Amb aquesta premissa, el consistori segueix impulsant accions de vigilància, d'aquest tipus d'infraccions, per mitjà d'agents de la Policia Local, que, quan les detecten, interposen la corresponent denuncia.

Cal recordar que, d'acord amb l'ordenança municipal, les sancions econòmiques amb relació a la neteja d'espais públics poden arribar als 750 euros en el cas d'infraccions lleus com, per exemple, l'embrutiment dels carrers municipals.

En el cas de sancions greus, com orinar a la via pública, les sancions poden arribar als 1.500 euros de multa. Així mateix, les infraccions molt greus relacionades amb la neteja de l'espai públic poden comportar multes de fins a 3.000 euros.

D'altra banda, passejar el ca sense corretja es considera una infracció lleu, que pot derivar en sancions econòmiques entre els 60 i els 300 euros.


Imatge 

Tornar