Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Inauguració de l’exposició ARACNE in the spider’s web”, de l’artista Gianna Carrano

L’exposició fotogràfica “ARACNE in the spider’s web”, de l’artista Gianna Carrano, s’exposa entre els dies 7 i 26 de març, a la Sala Sant Antoni-Sa Nostra. L’horari de visita és de 10.00 a 13.00 h, de dilluns a divendres; i de 10.00 a 13.00 h, els dissabtes.

L’alcalde de Maó, Héctor Pons i la tinenta d’alcaldia de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, han participat a l’acte d’inauguració, juntament amb l’autora de la mostra.

L’exposició fa al·lusió al mite d’Aracne, l’hàbil teixidora condemnada per la deessa Atena a teixir el seu llenç per sempre. La teranyina és una metàfora que fa referència a la condició emocional, cultural i física que envolta el col·lectiu femení, del qual es pretén fugir.

La teranyina també albira la capacitat empàtica de les dones a l’hora de crear xarxes efectives de comunicació i solidaritat, unes xarxes que aconsegueixen connectar-se. Així mateix, l’exposició vol mostrar la lluita per aconseguir la igualtat de gènere, a més d’apoderar les dones i les filletes.

D’altra banda, la mostra també compta amb la projecció de diverses videoentrevistes, fetes a personalitats reconegudes dins el seu camp d’estudi, que interpreten l’obra de Gianna Carrano des de la seva perspectiva. El dia 21 de març, a partir de les 20.00 hores, se celebrarà un diàleg entre les persones participants a les videoentrevistes.

A més, el dia 14 de març es durà a terme una acció complementària, titulada Poesia i vi, a partir de les 12.00 hores. De la mateixa manera, també està prevista una perfomance de dansa i coreografia, a càrrec de Doryan Suàrez. La data d’aquesta encara està pendent de confirmar.


Imatge 

Tornar