Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’escriptora Lolita Bosch imparteix la xerrada "L'adolescència com a eina de transformació social. Per què les i els adolescents fan que el món sigui millor?", aquest dijous a Ca n’Oliver

Aquest dijous, dia 5 de març, tindrà lloc la xerrada "L'adolescència com a eina de transformació social. Per què les i els adolescents fan que el món sigui millor?", que anirà a càrrec de l'escriptora Lolita Bosch i que se celebrarà a Ca n'Oliver a partir de les 20.00 h.

Fem prou cas als adolescents? Coneixem prou bé el seu món? Entenem a què estan exposats i a què tenen por?

Aquestes són algunes de les qüestions que es plantejaran durant aquesta xerrada que organitza l'Ajuntament de Maó i que s'emmarca dins el programa d'actes que se celebraran al municipi amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

Lolita Bosch és una escriptora i activista que dona un 30% del seu temps i sou a la lluita contra la violència, la pobresa extrema i l'exclusió social. La seva obra, que compta amb més de 80 llibres publicats, ha estat guardonada amb diferents premis, ha estat duta al cinema i al teatre, i també ha estat traduïda a diversos idiomes.

A més, ha inventat un mètode d'autoaprenentatge literari que aplica al treball amb víctimes de la violència, l'exclusió social o la pobresa extrema. Així mateix, imparteix cursos de pensament i creació literària que utilitza per seguir cercant aplicacions pràctiques en la construcció de pau.

Ha donat xerrades sobre la seva feina a diferents llocs del món com ara Harvard, la UNAM, Columbia University, Saint Andrews, la UNESCO, Amnistia Internacional, l'Auditori de la Madres de Plaza de Mayo, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona o el Palacio de la Moneda, entre d'altres.


Imatge 

Tornar