Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Obert el termini de pagament, en període voluntari, de l’Impost sobre vehicles de tracció mecànica(IVTM) 2020

L’Ajuntament de Maó informa que s’ha iniciat el termini de pagament, en període voluntari, de l’Impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) 2020. Així, aquest termini romandrà obert fins al 31 de maig.

Les persones que vulguin domiciliar el pagament de tributs encara hi són a temps fins al proper 15 d'abril; es carregarà en compte el 4 de maig i es podran beneficiar d’una bonificació del 3% de l’import.

Per a la resta, poden fer el pagament mitjançant 3 canals:

1. A l’Oficina de Recaptació Municipal, ubicada a la plaça Constitució, núm. 1. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres, de 8.00 a 14.00 h. També us podeu dirigir al telèfon 971 36 98 00.

2. També podeu fer el tràmit a través del banc, a qualsevol de les entitats col·laboradores: BBVA, Caixabank, Banca March, Bankia i Colonya, Caixa-Pollença.

3. Així mateix, també teniu l’opció de fer el vostre pagament a través de la seu electrònica, www.ajmao.org.

Aquest sistema estalvia desplaçaments innecessaris i facilita el compliment de les obligacions des del propi domicili. En aquest últim cas, existeixen dues opcions:

A) Accés sense certificat digital. S’han d’inserir els codis del document de pagament rebut prèviament; en cas que no disposeu d’aquest document, en podeu sol·licitar un duplicat a les corresponents oficines i horaris mencionats anteriorment.

B) Accés amb certificat digital. S’accedeix (prèvia identificació i autenticació) a la consulta de la informació tributària particular. També es poden abonar liquidacions, rebuts i multes que estiguin pendents de pagament, i obtenir-ne un justificant.


Imatge 

Tornar