Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

L’Ajuntament ressembra 56 nous arbres a Maó durant els darrers mesos

L’Ajuntament de Maó ha ressembrat, durant els darrers mesos, un total de 56 nous arbres, destinats a omplir els diferents escocells repartits per diferents carrers de la ciutat. En concret, s’han ressembrat 8 arbres al carrer Josep Maria Quadrado, 8 arbres a l’avinguda Menorca, 23 al carrer Ramon Llull, 2 al carrer de Sant Esteve, 13 al carrer Borja Moll i 2 més a l’avinguda J.A. Clavé.

En aquest sentit, l’equip de govern de l’Ajuntament de Maó vol manifestar la seva decidida voluntat de seguir avançant cap a una ciutat més sostenible, amb més arbres i més amable amb el medi ambient.

Per això, el consistori és conscient que resulta vital seguir incrementant el nombre d’arbres de la nostra població, perquè aquests funcionin com un vertader pulmó d’una ciutat que ha de seguir avançant cap a un model més verd i sostenible.

L’Ajuntament assenyala, a més, que també es fa necessari seleccionar molt bé el tipus d’arbre més adequat per a cada espai ciutadà, per evitar que, amb el pas del temps, el creixement d’aquestes plantes acabi ocasionant molèsties importants al veïnat.

L’alcalde Maó, Héctor Pons, ha explicat que “un dels objectius que té l’actual equip de govern és tenir una ciutat amb més arbres, que estiguin ubicats en una zona on no suposin una molèstia per a veïnes i veïns, i no provoquin el rebuig a un element tan important per a la població”.

Així mateix, Héctor Pons també ha manifestat la voluntat institucional d’avançar cap al compliment dels objectius de desenvolupament sostenible (ODS), que recull l’Agenda 2030, una iniciativa impulsada per l’ONU i a la qual també s’ha adherit, entre d’altres, el Govern de les Illes Balears.


Imatge