Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
17/01/2020
El mateix autor de l’obra serà l’encarregat de guiar als visitants
 

Visita guiada per l’exposició ‘De Natura’, de Rafael Carralero

Aquest dissabte, dia 18 de gener, es celebrarà una visita guiada per l’exposició ‘De Natura’, de Rafael Carralero, a partir de les 12.00 hores a la Sala Sant Antoni-Sa Nostra, de Maó. Aquesta activitat s’emmarca dins el programa d’activitats amb motiu de la celebració de Sant Antoni.

D’aquesta manera, l’encarregat de guiar la visita serà el mateix autor de l’exposició, Rafael Carralero. Així, l’autor farà un recorregut per la seva obra, que mostra com l’art i la cultura poden anar lligats a la reflexió vital; en aquest cas, prenent com a base el medi natural.

D’altra banda, cal destacar que la pintura d’aquest autor —un artista jove, però ja consagrat— transporta als paisatges verds de la terra i transmet la sensibilitat de l’artista per l’entorn. Per això, podem dir que Maó i Menorca, que acullen aquesta obra pictòrica, comparteixen amb aquest artista l'emoció i el diàleg entre art i natura.

Carralero ha traslladat la seva exposició des de Salamanca, la seva terra, a Maó, on la podrem visitar de dilluns a divendres, de 10.00 a 13.00 hores i de 18.00 a 21.00 hores; i també els dissabtes, entre les 10.00 i les 14.00 hores, fins al dia 18 de gener.

Aquest autor és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Salamanca i doctor en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València, on és professor. Així mateix, és membre del Centre d'Investigació Art i Entorn (CIAE) de la UPV i participa en projectes de recerca i en publicacions de caràcter nacional i internacional que se centren en la recerca sobre processos pictòrics.

Carralero exposa la seva obra en diverses mostres i individuals i col·lectives, entre les quals es troben exposicions individuals al Palau Los Serrano, de Caja Ávila (2004), a la Galería Adora Calvo (2007), a Caja España, tant a Lleó com a Zamora (2009) i al Palau de la Salina de Salamanca (2016).

A més, durant la seva etapa d'estudiant va rebre el Premi Nacional de Fi de Carrera d'Educació Universitària, que concedeix el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, i va realitzar a París una estada d'estudi per analitzar la pintura dels segles XIX i XX.


Imatge 

Tornar