Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
15/01/2020
El consistori ha augmentat un 72% la inversió en les partides de manteniment i inversions als centres educatius el 2020
 

L’Ajuntament de Maó dedica 47.977 euros a substituir 39 finestres
al CEIP Mare de Déu de Gràcia

L’alcalde de Maó, Héctor Pons, i la tinenta d’Alcaldia d’Educació i Joventut, Laia Obrador, han visitat les obres que s’estan duent a terme al CEIP Mare de Déu de Gràcia, que consisteixen a substituir 39 finestres situades a la cara nord de l’escola pública.

D’aquesta manera, l’Ajuntament ha dedicat un total de 47.977 euros, amb l’IVA inclòs, per desenvolupar aquesta actuació, adjudicada a l’empresa CARPINTERIA METÁLICA ESVI, S.L., l’objectiu de la qual és millorar la infraestructura del centre, gràcies a les noves finestres, que comptaran amb l’alçada i les mesures de seguretat necessàries. A més, els nous elements permetran millorar, en gran mesura, l’eficiència energètica del centre, gràcies al seu doble vidre.

D’altra banda, les obres, que van començar el mes passat, tenen previst un termini d’execució de dos mesos, fet pel qual es preveu que puguin estar enllestides a principis de febrer.

L’alcalde ha explicat que “des de l’Ajuntament coneixem les peticions que ens fan arribar els equips directius dels diferents centres educatius” i, al mateix temps, ha volgut recordar que “ja fa uns anys que feim feina per donar resposta a aquestes peticions”. En aquest sentit, també ha comentat que aquest any 2020 “hem augmentat les partides de manteniment i inversions als centres educatius, que passen de 110.000 a 190.000 euros, un augment del 72%, amb l’objectiu de donar una millor resposta a totes aquestes demandes”.

Per la seva banda, la tinenta d’Alcaldia d’Educació i Joventut, Laia Obrador, ha explicat que, amb aquesta actuació, el consistori “segueix amb la feina que vam iniciar la legislatura passada pel que fa al manteniment i inversió als centres educatius”.

Així mateix, la regidora també ha argumentat que aquesta actuació era necessària per adaptar les finestres a les mesures de seguretat actuals, ja que estaven situades a una altura massa baixa.

Laia Obrador ha aprofitat per recordar que les finestres substituïdes tenien una antiguitat “de prop de quaranta anys” i ha afegit que les noves instal·lacions permetran conservar millor la temperatura del centre als passadissos, gràcies al seu doble vidre.


Imatge