Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

17/12/2019
Ahir va tenir lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Maó l’acte de cloenda del projecte “BRISTOL 170-II”, executat pel consistori i emmarcat en el programa SOIB 30 Formació i Ocupació.
 

CLAUSURA DEL PROJECTE “BRISTOL 170-II” DEL PROGRAMA SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ

Maó, 13 de desembre de 2019

Ahir va tenir lloc al saló de plens de l’Ajuntament de Maó l’acte de cloenda del projecte “BRISTOL 170-II”, executat pel consistori i emmarcat en el programa SOIB 30 Formació i Ocupació.

L’acte ha comptat amb la participació, per part de l’entitat, de l’alcalde Héctor Pons Riudavets i del tinent d’Alcaldia d’Esports, Formació i Ocupació, Carlos Montes Vivancos, per part del SOIB del director general de Model Econòmic i Ocupació, Llorenç Pou Garcias, i la directora de Menorca, Míriam Cuerva Hermoso, i per part del Consell Insular, de la consellera de Mobilitat, Francesca Gomis.

Els representants de l’Ajuntament i el SOIB van traslladar les seves felicitacions tant a l’equip directiu, docent i de suport administratiu, com a l’alumnat treballador que ha obtingut l’acreditació de la formació que ha realitzat durant els nou mesos de durada del projecte i els van acomiadar amb paraules de satisfacció per la bona feina realitzada en els llocs de treball on han actuat i, tot seguit, aquests van fer una breu exposició de la seva experiència mitjançant un recull de material fotogràfic i de vídeo.

La formació que s’ha impartit en el projecte BRISTOL 170-II, es correspon amb un certificat de professionalitat complet, de nivell 3: Promoció turística i informació al visitant.

Aquesta formació està directament lligada amb la part laboral que ha realitzat l'alumnat treballador, consistent en:


  • Col·laboració amb el personal de Turisme i Cultura de l’Ajuntament de Maó, ubicat a diferents punts del municipi: Plaça Esplanada, Claustre del Carme, Ca n’Oliver, Teatre Principal i Estació d’Autobusos de Maó; col·laboració amb el personal d’Educació amb una proposta innovadora de visites guiades dirigides als Centres escolars del municipi.El projecte “BRISTOL 170-II” compta amb la participació del SOIB i el finançament amb fons de la Conferència Sectorial i de l’Ajuntament de Maó.
 

Tornar