Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
30/10/2019
•Destina més de 100.000 euros en subvencions a les associacions, fundacions i agrupacions maoneses que tenen com a objectiu l’estudi i la difusió de la
història, la literatura, la música o el folklore
 

L’Ajuntament renova el suport econòmic a les entitats culturals de Maó

L’Ajuntament de Maó ha signat, durant les últimes setmanes, diferents convenis de col·laboració amb associacions i agrupacions de la ciutat, i n’ha renovat les aportacions econòmiques anuals. En total, en aquest 2019, es reparteixen més de 108.700 euros en subvencions a 12 entitats maoneses , una quantia lleugerament superior a la de l’any anterior.

Com explica la regidora de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola, gran part de la programació cultural de Maó depèn d’aquestes entitats. Gràcies a la seva feina, la ciutadania pot disposar d’una programació àmplia i variada, i, per això, l’Ajuntament fa un esforç econòmic que permet garantir la salut del teixit cultural de la ciutat.

Entre les entitats que han signat el conveni d’aquest 2019, hi figuren agrupacions musicals i teatrals, com l’Associació Musical de Maó, Joventuts Musicals de Maó, l’Agrupació Folklòrica Es Rebost de Menorca, la Coral Sant Antoni de Maó, l’Orfeó Maonès, la Colla d’Amics Geganters dels Gegants de Llucmaçanes, l’Associació Amics dels Gegants de Maó i el Grup Filharmònic de l’Ateneu de Maó. I també s’han aprovat ajudes a les entitats dedicades a l’estudi i la difusió de la ciència, la literatura, la música o el folklore, com l’Ateneu Científic, Literari i Artístic de Maó, la Casa de Andalucía de Menorca, la Fundació Enciclopèdia de Menorca i el Grup de Pessebristes de Maó.


Imatge 

 

Tornar
 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia