Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
28/10/2019
L’obra, situada al mur de l’aparcament, llança un missatge d’esperança i compromís amb un món més sostenible
 

Un mural sobre la necessitat de cuidar el medi ambient, al parc des Freginal

L’Amazònia i l’atenció al medi ambient es fan un lloc al mur de l’aparcament del parc des Freginal, gràcies a un mural obra de l’artista Shaera (Germán Martínez Ceballos), on apareixen dos fillets jugant amb baldufes sobre un tronc tallat, que torna a brotar.

L’autor, originari de l’Uruguai, es va inspirar en la destrucció del planeta, especialment la desforestació de l’Amazònia. Segons explica, amb aquest mural vol llançar un missatge d’esperança, però també d’acció: "El canvi està en nosaltres i en la feina que es pot fer al llarg del temps". D'aquí que al mural apareguin infants, per a convidar-los a cuidar el planeta i comprometre’s amb un món més sostenible.

La iniciativa d’embellir aquesta paret de grans dimensions va sorgir de l’autor de l’obra, que ho va proposar a l’Ajuntament de Maó; la institució li ha donat total suport i també ha finançat els costos d'execució, per mitjà de la Regidoria de Medi Ambient. Comercial Caules, per la seva banda, ha donat el material utilitzat.


Imatge 

 

Tornar
 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia