Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
21/10/2019
L’Ajuntament convoca cinc minuts de silenci per a les víctimes
 

Maó condemna els dos assassinats per violència masclista a Vic i Granada

Dues dones més, una a Granada i una altra a Vic, han estat assassinades aquest diumenge 20 d’octubre a mans de les seves parelles. Des de l’Ajuntament de Maó comdemnam explícitament aquests feminicidis , actes de violència masclista, i s’han convocat 5 minuts de silenci per a les víctimes.

Tant representants de l’Equip de Govern com treballadors i treballadores de l’ens públic s’han unit aquest migdia davant les Cases Consistorials per a mostrar el seu rebuig a aquests actes de violència masclista, que no són fets aïllats, sinó que són assumpte públic, la punta d’un iceberg de violències masclistes.

L’Ajuntament de Maó està adherit al Pacte Social contra les violències masclistes de les Illes Balears i pren mesures com aquesta per a ajudar a prendre consciència i avançar en la igualtat efectiva entre homes i dones.

Es recorda que des d’IB Dona s’ofereix un servei d’assistència telefònica i d’acompanyament presencial a Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera les 24 hores del dia (971.17.89.89 / Urgències 112).


Imatge 

Tornar
 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia