Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

18/10/2019
La inversió de 500.000 euros ha permès també instal·lar un dipòsit per a recollir les pluvials de l’edifici i estalviar aigua. Les pistes del poliesportiu són les úniques homologades de Menorca i feia 25 anys que no disposaven d’aquestes instal·lacions
 

Les pistes d’atletisme compten amb nous vestuaris

El poliesportiu municipal de Maó compta amb nous vestuaris pels aficionats a l’atletisme. Els usuaris podran començar a gaudir d’aquestes noves instal·lacions els pròxims dies, després que s’inauguressin aquest divendres 18 d’octubre en presència de l’alcalde Héctor Pons Riudavets i la 1a tinent d’Alcaldia de Cultura i Medi Ambient, Conxa Juanola Pons, el 3r tinent d’Alcaldia d’Esports, Formació i Ocupació Carlos Montes Vivancos i la 5a tinent d’Alcaldia d’Urbanisme i Obra Pública Dolors Antonio Florit.

Aquesta millora ha estat possible gràcies a les últimes obres al poliesportiu. La inversió total ha estat d’uns 500.000 euros, quantitat amb la qual també s’ha finançat un regulador a la part baixa dels vestuaris amb un dipòsit de gran capacitat per a recollir totes les pluvials de l’edifici. D’aquesta manera l’aigua es podrà reutilitzar per a regar els camps de futbol o abastir d’aigua els WC per a optimitzar l’ús dels recursos hídrics.

El regidor Carlos Montes valora el resultat d’aquesta inversió, que suposen “una millora que es suma a les feines anteriors en instal·lacions esportives”.

Les pistes d’atletisme del poliesportiu de Maó són les úniques homologades de Menorca i feia 25 anys que no disposaven de vestuaris.
 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia