Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
04/10/2017
La modificació es va aprovar per unanimitat durant el darrer Ple municipal.
 

L'Ajuntament modifica els usos del quarter de Santiago per tal d'ubicar-hi l'escola d'adults i la nova residència geriàtrica

La modificació es va aprovar per unanimitat durant el darrer Ple municipal.

Maó, 4 d’octubre de 2017

El darrer Ple municipal de l’Ajuntament va aprovar, per unanimitat, la modificació del Pla General d’Ordenació Urbana de Maó, per tal que el pla d’usos del quarter de Santiago inclogui l’ús educatiu, sanitari i de serveis, així com l’ús cívic, cultural i administratiu.

El canvi d’usos ha de permetre al Govern Balear posar en marxa el projecte per construir una nova residència geriàtrica en aquest espai, així com iniciar les darreres fases de reforma per tal que els antics edificis acullin també la nova seu de l’escola d’adults. A més, en aquesta zona s’hi construirà una nova zona pública.

Nova residència geriàtrica

El passat mes de juliol, l’Ajuntament de Maó, el Govern Balear i el Consell Insular de Menorca van acordar iniciar la redacció del projecte per construir una nova residència geriàtrica al quarter de Santiago, projecte que ha d’avançar de manera paral·lela a la recuperació de l’antic hospital Verge del Toro.

D’aquesta manera, la nova residència geriàtrica comptarà amb unes 90 places, i l’antic hospital Verge del Toro es destinarà a usos sociosanitaris i d’atenció a la cronicitat.

Nova seu de l’escola d’adults

El canvi d’usos aprovat durant el darrer Ple municipal també ha de servir perquè la Conselleria d’Educació posi en marxa les darreres fases de la recuperació dels antics edificis del quarter que acolliran la nova seu de l’escola d’adults.


Imatge 

Tornar