Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
02/10/2017
Comunicat de l'equip de govern en relació als greus fets ocorreguts ahir a Catalunya.
 

Un dia per a la reflexió

Maó, 2 d’octubre de 2017

Davant els greus fets que van tenir lloc ahir a Catalunya, i que sens dubte suposen una important fractura social, l’equip de govern de l’Ajuntament de Maó ha decidit no assistir avui als actes previstos en el marc de la celebració del Dia de la Policia.

Consideram que avui ha de ser una jornada per a la reflexió de totes les parts, en la qual no hi ha lloc per a cap tipus de celebracions.

És per això que des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Maó fem una crida al diàleg i a l’ús de la via política, única vàlida en democràcia, i reiteram els punts que es van aprovar en el Ple de dijous passat, per unanimitat de tots els grups municipals, perquè només des de la política i les solucions no violentes es pot garantir de manera efectiva la convivència.


ACORD APROVAT PER UNANIMITAT DEL PLE DE L’AJUNTAMENT DE MAÓ EN SESSIÓ PLENÀRIA DE 28 DE SETEMBRE DE 2017 AMB EL VOT FAVORABLE DE PP, ARA MAÓ I PSOE.

ACORDS:

1r- L’Ajuntament de Maó, conscient de la situació que es viu a Catalunya, fa una crida al diàleg i insta a tots els representants de la societat a trobar una sortida acordada que permeti reforçar la democràcia i la convivència dins el marc de la legalitat.

2n- L’Ajuntament de Maó demana que es respectin els drets de totes les persones, qualsevol que sigui la seva posició i opinió respecte a aquest assumpte i rebutja qualsevol acció que suposi l’ús de la força.

3r- L’Ajuntament de Maó fa una crida a tots els representants polítics de tots els nivells a assumir una actitud de responsabilitat envers la situació de conflicte que es viu a Catalunya i a no incitar a la divisió social com a estratègia de rèdit polític.

Equip de govern de l’Ajuntament de Maó


Imatge 

Tornar