Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
22/09/2017
Es tracta d’un òrgan de participació i debat, que ha de permetre abordar les qüestions relatives al transport i la mobilitat al municipi.

La iniciativa s’emmarca en l’ampli procés de participació que l’Ajuntament ha posat en marxa per a la redacció del Pla de mobilitat de Maó.
 

Es constitueix la Taula de Mobilitat de Maó

Es tracta d’un òrgan de participació i debat, que ha de permetre abordar les qüestions relatives al transport i la mobilitat al municipi.

La iniciativa s’emmarca en l’ampli procés de participació que l’Ajuntament ha posat en marxa per a la redacció del Pla de mobilitat de Maó.

Maó, 22 de setembre de 2017

Ahir, la Sala de Juntes de l’Ajuntament va acollir la constitució de la Taula de Mobilitat, iniciativa que s’emmarca en l’ampli procés de participació que l’Ajuntament ha posat en marxa per a la redacció del Pla de mobilitat de Maó, que ha de permetre establir el marc per a unes noves pautes de mobilitat a la ciutat.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa Conxa Juanola; del conseller de Mobilitat del Consell Insular de Menorca, Miquel Preto; de la regidora d’Urbanisme, Dolores Antonio; del regidor de Microciutat, Manolo Lora; de la regidora del Partit Popular, Ana Lía Noval; de Juan Manuel García, de la Federació d’Associacions de Veïns; de Jordi Bosch, director general de PIME Menorca; d’Enric Taltavull, president del Col·legi d’Arquitectes de Menorca; de Rocío Manzanares, de l’Àrea Social de l’Ajuntament i representant dels centres escolars; de Juan José Villalonga, director d’ONCE Menorca; de Pepe Capella, de la Fundació de Discapacitats de Menorca; de Concepción Catchot, del Casal de Gent Gran; de Pedro Vives i Joan Sans de la Policia Local de Maó; així com dels tècnics de l’empresa Cinesi, que s’encarreguen de la redacció del pla de mobilitat.

Òrgan de participació i debat

La Taula de Mobilitat ha de servir com un espai de participació i debat, que permeti abordar totes les qüestions relatives al transport i la mobilitat al municipi, funcionant com un instrument de comunicació i col·laboració entre tots els actors implicats.

D’aquesta manera, la funció de la Taula serà la d’analitzar les problemàtiques relatives a la mobilitat, i elaborar propostes i recomanacions que permetin caminar cap a una mobilitat sostenible al municipi. Sempre que sigui necessari, es crearan comissions específiques, a les quals podran adherir-se, de manera puntual, diferents sectors de la població.

En aquesta primera trobada, es van plantejar els procediments de funcionament i es van explicar les conclusions dels tallers de participació amb els diferents sectors socials, que es van dur a terme durant el passat mes de maig. La pròxima reunió de la Taula tindrà lloc a finals del mes d’octubre.


Imatge 

Tornar