Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
21/09/2017
En total, s'han dut a terme 83 actuacions, que responen a criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, així com de millora de la qualitat dels espais educatius, i s’han realitzat amb la participació de la ciutadania i la comunitat educativa.
 

L'Ajuntament inverteix més de 250.000 euros en els centres educatius del municipi

Les actuacions fetes responen a criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, així com de millora de la qualitat dels espais educatius, i s’han dut a terme amb la participació de la ciutadania i la comunitat educativa.

La regidora Laia Obrador ha explicat que “ha estat un estiu intens, ja que en total s’han fet 83 actuacions, repartides per tots els edificis”.

Maó, 21 de setembre de 2017

Aquest matí, la regidora d’Educació, Laia Obrador, acompanyada de la directora de l’Escola Infantil Fort de l’Eau, Assumpció Pardina, ha presentat les inversions dutes a terme per l’Ajuntament, durant aquest estiu, als centres educatius de la ciutat.

En total, el consistori ha invertit més de 250.000 euros, que s’han repartit entre les cinc escoletes municipals de 0 a 3 anys, els set centres públics d’educació infantil i primària i l’Escola d’Adults.

Obrador ha assenyalat que les inversions responen a criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, així com de millora de la qualitat dels espais educatius, i s’han dut a terme amb la participació de la ciutadania i la comunitat educativa. La regidora també ha explicat que “ha estat un estiu intens, ja que en total s’han fet 83 actuacions, repartides per tots els edificis”, i ha volgut agrair, especialment, la feina feta per l'equip de manteniment de l'Ajuntament.

Millora de la sostenibilitat i l’eficiència energètica

Pel que fa a les principals inversions en matèria de sostenibilitat i eficiència energètica, destaquen la substitució de totes les finestres del CEIP Mare de Déu del Carme i el Centre Joan Mir i Mir, la impermeabilització de la coberta del CEIP Mare de Déu del Carme, així com la instal·lació de llums LED a l’Escola Infantil Es Busquerets i al CEIP Antoni Juan Alemany.

A més, i en el marc dels pressupostos participatius, s’han realitzat obres de millora en els patis del CEIP Mare de Déu del Carme, CEIP Mare de Déu de Gràcia i CEIP Mateu Fontirroig, que han consistit en l’arranjament d’espais que estaven en mal estat i en la creació de noves zones verdes.

Millora de la qualitat dels espais educatius

En l’àmbit de les actuacions encaminades a millorar i modernitzar les instal·lacions educatives, destaquen les inversions realitzades a totes les escoles infantils de 0 a 3 anys, que han comportat la reposició de mobiliari, la instal·lació de parquet en algunes sales, el pintat d’espais interiors i exteriors, la millora dels equips d’aire condicionat i calefacció i l’adaptació del mobiliari per a infants amb necessitats especials, entre altres intervencions.

Així mateix, al llarg de l’estiu també s’han atès nombroses peticions de millora i manteniment realitzades pels equips directius dels centres d’infantil i primària.


Imatge 

Tornar