Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
19/09/2017
L’elevat nombre de voluntaris del programa ‘Estones’ permetrà dur a terme dues activitats setmanals més, que se sumaran a la programació ja existent.
 

La Residència Geriàtrica Assistida amplia el nombre d'activitats d'animació

L’elevat nombre de voluntaris del programa ‘Estones’ permetrà dur a terme dues activitats setmanals més, que se sumaran a la programació ja existent.

Maó, 19 de setembre de 2017

La Residència Geriàtrica Assistida de Maó comptarà, des d’aquesta setmana, amb una programació d’activitats més extensa i variada, que serà possible gràcies a la feina dels voluntaris del programa ‘Estones’, impulsat per l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, amb l’objectiu de complementar l’actual oferta d’activitats d’animació.

D’aquesta manera, a la programació habitual s’hi afegirà una activitat de bingo, que tindrà lloc tots els dimarts, i un nou taller de treballs manuals, que es durà a terme els divendres. Aquestes activitats se sumaran al grup de lectura, a les sessions de cinefòrum i a les visites quinzenals que realitzen diversos voluntaris amb cans. A més, s’està treballant en la preparació d’un nou taller de noves tecnologies i en la repetició del taller per crear un cor de Nadal, que ja es va realitzar l’any passat.

El regidor Biel Pons ha assenyalat que “aquestes noves activitats permetran oferir una programació més variada i adaptada a les persones residents. A més, suposa obrir un poc més la RGA a la ciutadania i facilitar la col·laboració de més persones voluntàries, que aporten temps i esforç i que, a canvi, reben molt dels i les residents.”

Les activitats setmanals que es fan normalment els matins són tallers ocupacionals; musicoteràpia, treballs cognitius, jocs de taula, activitat física i taller de tertúlia i premsa.

Projecte de voluntariat ‘Estones’

El projecte ‘Estones’ neix amb l’objectiu d’ampliar i complementar l’oferta d’activitats d’animació de la Residència Geriàtrica Assistida, i cerca millorar la qualitat de vida dels residents.

El programa s’emmarca en la campanya de voluntariat que ha endegat la Regidoria de Serveis Socials, per tal d’augmentar el nombre de persones que participen en algun dels projectes que estan en marxa a la ciutat i fomentar, d’aquesta manera, la cooperació com a eina per construir una ciutat més inclusiva.


Imatge 

Tornar