Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
15/09/2017
Les feines implicaran la reforma integral d’aquesta via en tota la seva extensió.
 

Comencen les obres de reforma del carrer Infanta

Les feines implicaran la reforma integral d’aquesta via en tota la seva extensió.

Maó, 15 de setembre de 2017

El pròxim dilluns, 18 de setembre, començaran les obres de reforma del carrer Infanta, que implicaran la reforma integral d’aquesta via en tota la seva extensió, i inclouran la renovació del servei d’abastiment i sanejament, així com la construcció d’un sistema de drenatge d’aigües pluvials.

Pel que fa al disseny de superfície, el projecte preveu l’eixamplament de les voreres en alguns trams, que passaran a tenir 1,5 metres d’ample al llarg de tot el carrer. Es mantindrà el doble nivell per a voreres i calçada, i s’empraran els llambordins recuperats de les voreres actuals, que identifiquen l’estètica del carrer.

D’aquesta manera, els treballs comprendran, bàsicament, tres grans apartats: millora de serveis, pavimentació i senyalització viària.

Calendari d’obres

1) A partir de dilluns que ve, dia 18 de setembre, i durant tota la setmana, es duran a terme les feines prèvies de preparació, que no afectaran la circulació rodada, ni el desenvolupament de les activitats habituals al carrer.

2) A partir del dilluns 25 començaran els treballs pròpiament dits, encara que es realitzaran de forma sectorial i escalonada, per zones, de manera que tampoc sigui necessari tancar tota la via.

Oportunament, i a mesura que avanci l’actuació, l’Ajuntament comunicarà al veïnat de cada zona respectiva, a partir del mateix dia 25 i en endavant, l’inici de les feines en aquell tram concret.

Les obres tenen una duració prevista de 6 mesos i un pressupost total de 625.320,75 €.

Reunions setmanals de seguiment

L’Ajuntament també comunica que es duran a terme reunions setmanals de seguiment, a les quals acudirà el president de l’Associació de Veïns, amb l’objectiu de plantejar suggeriments i dubtes, així com per millorar la coordinació entre les parts implicades i cercar solucions ràpides a les problemàtiques que, si és el cas, puguin sorgir.

Si necessitau més informació o teniu qualsevol dubte sobre el tema, podeu contactar amb la Policia Local, al tel. 971363961; també podeu contactar amb l’Associació de Veïns Molí des Pla, per mitjà de l’adreça electrònica molidespla@gmail.com.Imatge 

Tornar