Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
04/09/2017
El projecte de recuperació de la Sínia de la Plana pretén rehabilitar i promocionar aquest important element del patrimoni etnogràfic de la ciutat, i s’emmarca en el programa de voluntariat de recuperació del patrimoni de l’Ajuntament de Maó.
 

L'Obra Social 'la Caixa' fa una donació de 2.500 euros per al projecte de recuperació de la Sínia de la Plana

El projecte de recuperació de la Sínia de la Plana pretén rehabilitar i promocionar aquest important element del patrimoni etnogràfic de la ciutat, i s’emmarca en el programa de voluntariat de recuperació del patrimoni de l’Ajuntament de Maó.

Maó, 4 de setembre de 2017

Aquest matí, ha tingut lloc la signatura de l’acord pel qual l’Obra Social ‘la Caixa’ es compromet a aportar 2.500 euros per al projecte de restauració de la Sínia de la Plana, que un grup de voluntaris de Maó duen a terme des de fa més d’un any amb el suport de l’Ajuntament.

L’acte de signatura ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Conxa Juanola, del director de la Store Maó de la Caixa, Tòful Mus, del regidor de Participació Ciutadana, Biel Pons, del regidor de Microciutat, Manolo Lora, així com de Toni Olives, en representació dels voluntaris que treballen en el projecte.

Tòful Mus ha explicat que “ha estat un projecte que des del primer dia ens va interessar moltíssim, especialment perquè recull diferents àmbits, com l’etnològic o el de voluntariat”, i ha expressat la voluntat que “aquest sigui el principi d’un programa d’ajudes a l’Ajuntament en molts altres àmbits”.

Per la seva banda, Biel Pons, ha assenyalat que “la recuperació de la Sínia de la Plana és una proposta d’en Toni Olives, que ens va arribar a principi de legislatura, i que nosaltres vam acollir amb molt d’interès, perquè un dels objectius que teníem en l’àmbit de participació ciutadana era fomentar el voluntariat”, i ha afegit que “la ciutadania pot i ha d’aportar la saviesa i els coneixements que tenen moltes persones, per tal de desenvolupar projectes com aquest”.

Pons també ha recordat que “nosaltres entenem el voluntariat com un procés, en el qual el voluntari dóna però també rep molt a canvi, i aquesta és la idea amb la qual nosaltres fem feina, en aquest voluntariat i en molts d’altres”.

Projecte de recuperació de la Sínia de la Plana

El projecte de recuperació de la Sínia de la Plana pretén rehabilitar i promocionar aquest important element del patrimoni etnogràfic de Maó, i s’emmarca en el programa de voluntariat de recuperació del patrimoni de la ciutat que ha posat en marxa l’Ajuntament, i que pretén oferir l’àmbit i el context adequats a totes aquelles persones que desitgin col·laborar, de forma activa i altruista, en l’organització i desenvolupament de les activitats de recuperació, rehabilitació, promoció i foment del patrimoni municipal.Imatge