Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
23/08/2017
Les feines han consistit en la connexió dels baixants de les teulades de l’edifici amb un sistema de canalització, que permet dur tota l’aigua de la pluja cap a l’aljub que s’ha recuperat al pati interior.
 

Finalitzen les obres per canalitzar l'aigua de pluja del quarter de Santiago

Les feines han consistit en la connexió dels baixants de les teulades de l’edifici amb un sistema de canalització, que permet dur tota l’aigua de pluja cap a l’aljub que s’ha recuperat al pati interior.

Maó, 23 d’agost de 2017

Aquesta setmana, han finalitzat les feines de connexió dels baixants de les teulades del quarter de Santiago amb un nou sistema de canalització, que permet dur l’aigua de pluja a l’aljub que es va recuperar fa uns mesos al pati interior de l’edifici.

L’aljub del quarter de Santiago té una capacitat de 200 m3, i des del passat mes de novembre s’està emprant per a la neteja de carrers. Amb aquestes obres serà possible recollir tota l’aigua de la pluja provinent dels 1.403 m2 de les teulades de l’edifici.

Pla per recuperar els aljubs de Maó

Aquestes feines s’emmarquen en el pla de recuperació dels aljubs de Maó, que l’Ajuntament ha posat en marxa davant els problemes de sobreexplotació de l’aqüífer, i davant la necessitat d’emprar sistemes alternatius a la utilització d’aigua potable per a la neteja de carrers i el reg de parcs i jardins.

El regidor de Microciutat, Parcs i Jardins, Manolo Lora, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament seguim amb preocupació el problema de l’escassetat i la qualitat de l’aigua dels aqüífers de l’illa, i per això estem impulsant mesures com la recuperació de l’aljub del quarter de Santiago o el del parc de Ses Rodees”.


Imatge 

 

Tornar