Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
04/08/2017
El nou espai proporciona informació sobre les col·leccions, l’edifici i les exposicions temporals, així com informació pràctica per a la visita.
 

Ca n'Oliver estrena web

El nou espai proporciona informació sobre les col·leccions, l’edifici i les exposicions temporals, així com informació pràctica per a la visita.

Maó, 4 d’agost de 2017

Des d’avui, ja es pot navegar pel nou web de Ca n’Oliver, en el qual es pot trobar tota la informació relativa a aquest important equipament cultural de la ciutat.

El nou web està disponible en català, castellà, anglès i francès, i s’estructura en quatre grans apartats: col·leccions, edifici, exposicions i visita.

El web ofereix informació sobre els continguts de les diferents col·leccions del museu, així com de l’edifici, les pintures dels sostres i la torre mirador. També s’informa de les exposicions temporals que acull el centre, tant de les actives com de les que s’han realitzat amb anterioritat.

Finalment, el web ofereix informació pràctica per a la visita, com les tarifes, els horaris o la manera d’arribar-hi.

Aquest nou web representa un important impuls per a la difusió de les activitats de Ca n’Oliver, i una millora en l’accessibilitat a la informació relativa al centre disponible a la xarxa.

L’adreça del web és: www.canoliver.menorca.es


Imatge 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar