Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
21/04/2017
Amb la signatura de l’acord, la programació del Teatre Principal tindrà presència en l’agenda de la guia virtual.
 

EL TEATRE PRINCIPAL DE MAÓ I MENORCA RUNAWAY SIGNEN UN CONVENI DE COL·LABORACIÓ

Amb la signatura de l’acord, la programació del Teatre Principal tindrà presència en l’agenda de la guia virtual.

Maó, 21 d’abril de 2017

L’alcaldessa de Maó i presidenta de la Fundació del Teatre Principal de Maó, Conxa Juanola, i Palmer Carretero, en representació de Menorca Runaway, acompanyats de la gerent del Teatre Principal de Maó, Àngela Vallés, i del regidor de Cultura i vicepresident de la Fundació del Teatre Principal de Maó, Héctor Pons, van signar, el passat 12 d’abril, un conveni de col·laboració.

Amb l’acord, el Teatre Principal de Maó tindrà presència en l’agenda virtual de l’aplicació Menorca Runaway, una guia gratuïta de l’illa, disponible per a iPhone, iPod Touch i Android.

Amb la signatura del conveni, Menorca Runaway es converteix en empresa col·laboradora del Teatre Principal de Maó, i demostra la seva voluntat de col·laborar en la difusió de les activitats del Principal.


Imatge 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar