Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
20/04/2017
Amb la signatura de l’acord, l’entitat tindrà la consideració de patrocinador del VI Festival de Teatre Infantil, organitzat pel Teatre Principal.
 

EL TEATRE PRINCIPAL DE MAÓ I LA FUNDACIÓ RUBIÓ I TUDURÍ SIGNEN UN CONVENI DE PATROCINI

Amb la signatura de l’acord, l’entitat tindrà la consideració de patrocinador del VI Festival de Teatre Infantil, organitzat pel Teatre Principal.

Maó, 20 d’abril de 2017

L’alcaldessa de Maó i presidenta de la Fundació del Teatre Principal de Maó, Conxa Juanola, i el president de la Fundació Rubió i Tudurí, Albert Moragues, acompanyats de la gerent del Teatre Principal de Maó, Àngela Vallés, i del regidor de Cultura i vicepresident de la Fundació del Teatre Principal de Maó, Héctor Pons, van signar, el passat 12 d’abril, un conveni de patrocini.

Amb l’acord, la Fundació Rubió i Tudurí es compromet a aportar la quantitat de 3.000 euros, que es destinaran a finançar les despeses de producció del VI Festival de Teatre Infantil de Maó, que es durà a terme del 10 al 14 de maig.

Amb la signatura del conveni, la Fundació Rubió i Tudurí demostra la seva voluntat de formar part del col·lectiu d’empreses i entitats que estalonen l’activitat del Teatre Principal de Maó.


Imatge 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar