Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
12/04/2017
El 20 d'abril començarà un nou Taller de Família, adreçat a famílies amb fillets i filletes adoptats. El curs, gratuït, tindrà lloc al Casal Jove, i l’impartirà la pedagoga i terapeuta familiar, Irene Inchaustegui.
 

TALLER PER A FAMÍLIES AMB FILLETS I FILLETES ADOPTATS

Maó, 12 d'abril de 2017

El 20 d'abril començarà un nou Taller de Família, adreçat a famílies amb fillets i filletes adoptats. El curs, gratuït, tindrà lloc al Casal Jove, i l’impartirà la pedagoga i terapeuta familiar, Irune Inchaustegui.

Volem abordar la complexitat que representa l’adopció, tant per als pares, com per als fills/es. Crear un espai de reflexió i comprensió per a les famílies adoptants i abordar els seus interrogants: Us sentiu diferents, com a pares? Com us heu de preocupar per al futur del vostre fill/a? Us sentiu sols amb les vostres preocupacions?

Maó, ciutat educadora

Els Tallers de Família arriben enguany a la setzena edició i ho fan amb el mateix esperit amb què van ser concebuts: el d’assessorar, acompanyar i donar suport als pares i mares en la seva tasca educadora per, en darrer terme, afavorir el creixement personal dels fills, fomentar la seva autonomia i benestar, facilitar el trànsit entre les diferents etapes vitals i educatives, treballar els vincles familiars i la confiança i enfortir la convivència al si de les famílies.

Aquesta iniciativa, doncs, ja compta amb un llarg recorregut en el marc de les actuacions municipals en matèria educativa i familiar, i respon a l’adhesió de Maó, l’any 2007, a la Carta de Ciutats Educadores, mitjançant la qual la ciutat va fer seu el compromís de traslladar el concepte de “ciutat educadora” a les polítiques locals concretes.

Inscripció

En persona: Àrea de Serveis Socials i Àmbit Socioeducatiu, Cós de Gràcia 28 (Maó)

Per correu electrònic: tallersdefamilia@ajmao.org

Per telèfon: 971 356 700. De dilluns a divendres, de 9.00 a 14.30 h

Imatge 

Tornar