Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
12/04/2017
El dimarts 25 d'abril, tindrà lloc, al local de l’AV Capitán Doria, un nou taller de la campanya 'Cada cosa on toca. A Maó reciclam', pensat per repassar els continguts de la ‘Guia de bones pràctiques’ i fer una mica de debat.
 

TALLER DE LA CAMPANYA 'CADA COSA ON TOCA' AL LOCAL DE L'AV CAPITÁN DORIA

Maó, 12 d’abril de 2017

El pròxim 25 d'abril, tindrà lloc, al local de l’AV Capitán Doria, un nou taller de la campanya 'Cada cosa on toca. A Maó reciclam', pensat per repassar els continguts de la ‘Guia de bones pràctiques’ i fer una mica de debat.

Si ens feu saber, d'aquí al dia 21, quins aspectes us resulten de major interès o problemàtiques concretes que vulgueu tractar, mirarem de disposar d'informació específica el dia de la sessió.

Tallers presentació de la campanya 'Cada cosa on toca'

L’objectiu d’aquesta iniciativa és dur a terme trobades amb les associacions de veïns per tractar temes relacionats amb la recollida de fems i la neteja del barri, i aclarir dubtes relacionats amb la ‘Guia de bones pràctiques’, que l’Ajuntament va editar per tal de proporcionar a la ciutadania les eines necessàries per a una gestió correcta i eficient dels residus.

La campanya de sensibilització “Cada cosa on toca. A Maó reciclam” és una campanya dirigida a sensibilitzar i informar la població de Maó sobre la importància de tenir una actitud responsable i respectuosa amb els residus que es generen al municipi i al seu entorn urbà.

Els objectius específics de la campanya són:

• Fomentar i millorar la recollida selectiva dels residus, aportant informació útil a la ciutadania sobre com separar-los correctament a la llar i animar-los a fer-ho, amb l’explicació dels seus beneficis i dels avantatges que comporta, per al medi ambient, el fet de reciclar els residus.

• Fomentar una actitud i un consum responsable entre la ciutadania, amb l’objectiu de reduir el consum de matèries primeres.

• Assessorar comerços i indústries sobre les bones pràctiques en la prevenció i gestió dels residus que genera la seva activitat.

• Promoure valors i comportaments cívics a la via pública.

Si voleu més informació sobre la campanya, feu clic aquí.Imatge 

Tornar