Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
12/04/2017
L’Ajuntament de Maó convoca el II Concurs de Mostradors Maó+Flors com una manera més de promoure la participació popular i la preparació de la ciutat de cara a un dels esdeveniments més importants de l'any.
 

L'AJUNTAMENT CONVOCA EL II CONCURS DE MOSTRADORS MAÓ+FLORS

Maó, 12 d’abril de 2017

CONVOCATÒRIA

L’Ajuntament de Maó convoca el II Concurs de Mostradors Maó+Flors com una manera més de promoure la participació popular i la preparació de la ciutat de cara a la realització d’un esdeveniment tan important en la primavera maonesa.

CONCURS

Enguany hi haurà una única modalitat, que haurà d’estar directament o indirectament relacionada amb les flors. El jurat valorarà especialment:

a) l’enginy de la creació
b) l’originalitat i creativitat del mostrador
c) l’esforç que hagi suposat la confecció del mostrador

INSCRIPCIONS

Els establiments interessats es podran apuntar per participar en el concurs fins al dia 30 d’abril de 2017, a les 14.00 hores.
Es podrà fer per correu electrònic a l’adreça: comitur@ajmao.org

MOSTRADORS QUE NO CONCURSIN

Com s’ha fet aquests anys, la decoració de mostradors amb motiu de Maó+Flors no implica la participació obligatòria en el concurs. En el moment de la inscripció, els representants podran indicar si volen entrar o no en el concurs. Tots els mostradors, tant si concursen com si no ho fan, s’inclouran com a punts d’interès en el programa de Maó+Flors.

JURAT I PREMIS

El jurat visitarà els establiments durant el dia 16 de maig. Per tant, els mostradors hauran d’estar confeccionats a partir del dia 15 de maig. No obstant, els mostradors també es poden muntar abans, segons l’interès dels participants.

S’atorgarà un premi als tres primers classificats, que consistirà en:

Primer premi: 150 euros
Segon premi: 100 euros
Tercer premi: 75 euros

El veredicte del jurat i l’entrega de guardons tindran lloc el dia 18 de maig de 2017.Imatge