Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
11/04/2017
Després del balanç positiu de l’any passat, enguany s’ha avançat l’inici del període d’obertura i s’ha ampliat el nombre de casetes informatives a dues.
 

L’AJUNTAMENT AMPLIA L’OFICINA DE TURISME DE LA PLAÇA DE S’ESPLANADA

Després del balanç positiu de l’any passat, enguany s’ha avançat l’inici del període d’obertura i s’ha ampliat el nombre de casetes informatives a dues.

Maó, 11 d’abril de 2017

Aquest matí, han començat a donar servei les dues oficines municipals d’informació turística situades a la plaça de s’Esplanada, que enguany atendran les persones que visiten la ciutat des d’aquest punt de la ciutat.

La regidora de Turisme, Maria Membrive ha explicat que “aquest any s’ha avançat l’inici de la temporada per aprofitar la Setmana Santa, durant la qual es preveu que ens visitarà molta gent”, i ha afegit que “hem posat una caseta més, ja que l’any passat l’experiència va ser molt positiva, i hi va haver moltes visites, i per això aquest any havíem d’ampliar per no quedar curts”.

Des d’avui i fins a mitjans de juny, l’horari d’atenció serà de 10 a 14 hores i de 17 a 19 hores, i els dissabtes de 10 a 14 hores. Durant la temporada alta l’horari s’ampliarà.

Balanç positiu de la nova ubicació

L’any passat, l’Ajuntament ja va ampliar el període d’obertura durant el mes de setembre, i va traslladar l’oficina de turisme de la plaça de la Miranda a la plaça de s’Esplanada, amb la intenció de situar-la en una ubicació més cèntrica, propera a l’estació d’autobusos i amb una major afluència de visitants. En aquest sentit, Membrive va explicar que “molts turistes no passen per la plaça Miranda, i els creueristes ja es troben amb una oficina de turisme al port”.

El balanç del canvi d’ubicació va ser molt positiu, assolint la xifra de 15.885 les persones ateses, molt per damunt de les 4.959 persones que havien sol·licitat informació a la plaça de la Miranda l’any anterior.


Imatge