Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
03/04/2017
La tria de la nova ubicació s’ha fet amb la participació dels veïns, que van poder escollir entre dues opcions que reunien els requisits tècnics necessaris.
 

COMENCEN LES OBRES DE LA NOVA ATURADA DE BUS DE SANT CLIMENT

La tria de la nova ubicació s’ha fet amb la participació dels veïns, que van poder escollir entre dues opcions que reunien els requisits tècnics necessaris.

Maó, 3 d’abril de 2017

La setmana passada van començar les obres d’ampliació de la vorera del carrer de Sant Llorenç de Sant Climent, que han de permetre instal·lar-hi la nova aturada de l’autobús, que es traslladarà des del carrer de Sant Miquel.

L’empresa encarregada de les feines és M. Polo i el termini aproximat de finalització és de dues setmanes.

El regidor Héctor Pons ha assenyalat que “aquest era un compromís amb els veïns de la localitat, donat que la ubicació que fins ara havia tingut l’aturada de bus no satisfeia, principalment, les famílies dels alumnes que es desplacen a l’escola i als instituts de Maó”, i ha afegit que “el compromís de l’equip de govern era trobar una solució a aquest problema”.

Pons també ha explicat que per a la tria de la nova ubicació de l’aturada es van fer dues propostes als veïns, una al carrer de Sant Llorenç i l’altra al carrer de Sant Climent, que complien amb els requisits tècnics necessaris d’acord amb la Policia Local, i els veïns van escollir l’opció del carrer de Sant Llorenç.

Finalment, Pons ha expressat el seu desig que aquesta sigui la ubicació definitiva i que el nou emplaçament serveixi per donar un millor servei a tots els usuaris.


Imatge