Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
03/04/2017
Les feines se centraran en la millora de la instal·lació elèctrica i de les mesures de seguretat contra incendis, així com en l’augment del nombre de lavabos.
 

COMENÇA LA SEGONA I TERCERA FASE DE LES OBRES DE REFORMA DEL MERCAT DES PEIX

Les feines se centraran en la millora de la instal·lació elèctrica i de les mesures de seguretat contra incendis, així com en l’augment del nombre de lavabos.

Maó, 3 d’abril de 2017

Aquest matí, ha començat la segona i tercera fase de les obres de millora que s’estan duent a terme al Mercat des Peix, amb l’objectiu d’augmentar-ne la funcionalitat.

Les obres les durà a terme l’empres M. Polo i compten amb un pressupost de 109.494'84 euros.

Les feines se centraran en la millora de la instal·lació elèctrica i de les mesures de seguretat contra incendis, i s’augmentarà el nombre de lavabos fins a tres: un per a homes, un per a dones i un adaptat per a persones amb mobilitat física reduïda.

La regidora de Comerç, Maria Membrive, ha explicat que el termini aproximat de finalització de les obres és de tres mesos, i es compatibilitzaran amb l’activitat habitual de l’edifici.

Nova línia de baixa tensió

El passat mes de maig, es va instal·lar una nova xarxa elèctrica subterrània de baixa tensió, que ha resolt els problemes de manca de potència i de seguretat de la instal·lació anterior, i ha possibilitat la millora del funcionament d’aquest establiment i de les activitats que s’hi duen a terme.Imatge 

Tornar