Buscar
     
 
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
31/03/2017
La mesura respon als problemes d’inseguretat que generaven les activitats que s’hi duien a terme i el mal estat de l’espai.
 

L’AJUNTAMENT TANCA LES COVES DE SÍNIA COSTABELLA

La mesura respon als problemes d’inseguretat que generaven les activitats que s’hi duien a terme i el mal estat de l’espai.

Maó, 31 de març de 2017

L’Ajuntament ha instal·lat reixes de ferro galvanitzat a les cinc coves del parc de Sínia Costabella, situades a la vora de l’skate park, amb l’objectiu d’impedir-ne l’accés i posar fi als problemes d’inseguretat que des de fa temps pateix aquest indret. A més, s’han col·locat tres portes per poder-hi accedir, ja que tres de les coves estan comunicades per dins.

El regidor de Microciutat, Parc i Jardins, Manolo Lora, ha explicat que “aquesta mesura respon a una demanda del veïnat i dels pares dels joves que usen l’skate park, davant els problemes d’inseguretat que generava un espai brut i amb poca llum”, i ha afegit que “tot i l’augment de vigilància per part de la Policia Local, els problemes no s’havien solucionat”.

Lora també ha explicat que “s’ha aprofitat aquesta intervenció per condicionar i netejar tot l’entorn”, i ha assenyalat que des de l’Ajuntament es contempla la possibilitat que una de les coves es pugui cedir als usuaris de l’skate park, perquè l’emprin com a magatzem de material.


Imatge 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar