Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
30/03/2017
Avui, a les 13 hores, es tornarà a obrir el trànsit en aquesta important via de la ciutat, després de les feines que s’hi han realitzat els darrers mesos.
 

FINALITZEN LES OBRES DE REFORMA DEL CARRER SANT JOSEP

Avui, es tornarà a obrir el trànsit aquesta important via de la ciutat, després de les feines que s’hi han realitzat els darrers mesos.

Maó, 30 de març de 2017

Avui, a les 13 hores, s’obrirà al trànsit el carrer de Sant Josep, després de les obres de reforma que s’hi ha dut a terme els darrers mesos.

La regidora d’Urbanisme, Dolores Antonio, va subratllar, en la presentació del projecte, la necessitat d’aquesta reforma, perquè “el carrer es trobava en un estat de conservació molt precari, ja que feia molt de temps que no s’havia fet cap tipus d’actuació”.

La reforma augmentarà de forma evident la qualitat de vida de tot el veïnat i, en general, de tota la zona on s’ha intervingut, i la millora en les infraestructures i en la resta d’elements equipararà el carrer, finalment, a les altres zones de la ciutat on ja s’havia pogut actuar fins ara.

Continuïtat estètica amb Cos de Gràcia

El nou disseny del carrer de Sant Josep és similar al de Cos de Gràcia, ja que s’ha volgut mantenir una continuïtat estètica entre les dues vies. La calçada té una amplada de 3,3 metres i és d’aglomerat imprès. Una de les voreres té una amplada fixa d’1,5 metres, i l’altra té una amplada mínima d’1,20 metres, tot i que varia. A més, s’han fet servir llambordins de 7 cm de gruix, per tal de mantenir la mateixa qualitat de materials que a Cos de Gràcia.

També s’ha renovat el clavegueram, i s’ha instal·lat una xarxa de sanejament separativa, que compta amb dues canalitzacions independents, una per transportar les aigües residuals i l’altra per canalitzar les aigües pluvials. També s’han renovat les escomeses de tots els veïns.

Finalment, s’han canviat les canalitzacions d’aigua potable, s’ha instal·lat un hidrant contra incendis per als bombers i s’ha fet la preinstal·lació de la fibra òptica municipal.

Pel que fa a l’arbrat, s’ha decidit no posar-ne, a causa dels problemes que ocasionen les arrels dels arbres en aquest tipus de carrers estrets, tot i que es contempla la instal·lació de jardineres d’acord amb les propostes dels veïns.


Imatge 

Tornar