Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
28/03/2017
El conseller de Territori, Energia i Mobilitat del Govern, Marc Pons, la vicepresidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, i les batlesses de Maó, Conxa Juanola, i de Ciutadella, Joana Gomila, es van reunir ahir per coordinar l’activitat dels dos ports.
 

PORTS IB, AUTORITAT PORTUÀRIA I ELS AJUNTAMENTS DE CIUTADELLA I MAÓ ES REUNEIXEN PER COORDINAR L'ACTIVITAT DELS DOS PORTS DE L'ILLA

Maó, 28 de març de 2017

El conseller de Territori, Energia i Mobilitat del Govern, Marc Pons, la vicepresidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, i les batlesses de Maó, Conxa Juanola, i de Ciutadella, Joana Gomila, es van reunir ahir per coordinar l’activitat dels dos ports. El regidor de Port de l'Ajuntament de Maó, Héctor Pons, va excusar la seva assistència.

La trobada ha estat una primera presa de contacte per analitzar diferents estratègies encaminades a tenir una relació fluida i coordinada, sempre amb la finalitat de donar el millor servei possible per part de totes les administracions i amb la necessària visió d'illa.

Entre d’altres assumptes, s’ha parlat de manera general sobre qüestions d’operativa, de seguretat i de temes relacionats amb l’activitat dels pràctics dels ports.

Amb la finalitat que aquests tipus de reunió tenguin una continuïtat, s’ha establert que es duran a terme reunions trimestrals.

Imatge 

Tornar