Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
21/03/2017
Des de la seva reobertura, el mes de març de l'any passat, s’han registrat un total de 64 sol·licituds d’ús.
 

LA SALA D’ASSAIG DE LA CASA DE SES AIGÜES ACULL VUIT GRUPS DE MÚSICA DURANT EL PRIMER ANY DE FUNCIONAMENT

Des de la seva reobertura, el mes de març de l'any passat, s’han registrat un total de 64 sol·licituds d’ús.

Maó, 21 de març de 2017

La sala d’assaig i gravació de la Casa de ses Aigües es va reobrir el mes de març de l'any passat, després d’un període de tancament, i durant aquest primer any de funcionament ha acollit un total de vuit grups de música.

El regidor de Joventut, Carlos Montes, ha assenyalat que l’activitat a la sala “demostra que hi ha una demanda i un col·lectiu de joves que necessiten un espai d’aquest tipus”, i ha afegit que “el nostre compromís és continuar oferint aquest servei, i millorar l’equipament”.

Al llarg d’aquest primer any, s’han registrat un total de 64 sol·licituds d’ús, la majoria d'elles en horari de capvespre, amb una mitjana de quatre sol·licituds al mes. Els mesos de setembre i desembre són els que han registrat una major activitat, i juliol i agost han estat els menys demandats.

Els grups que han passat per la sala són: Menorca Rock, Gassers, Magic Dust, The Best, Loudmouth-Tributo a los Ramones, Dystopia Z., Blind Dog i CrossBull 120.

Ús gratuït i promoció de la creació musical


L’objectiu d’aquest equipament és la promoció de la creació musical entre els joves de la ciutat. L’ús de la sala és gratuït, i els grups de Maó i les persones joves menors de 30 anys hi tenen prioritat.

L’horari d’ús és els dimarts i dijous, d’11 a 14 hores, i de 17 a 20 hores.

Per reservar-la, cal emplenar el document de sol·licitud que podeu trobar al final d'aquesta pàgina, i enviar-lo a l’àrea de Joventut, a través del correu joventut@ajmao.org

Més informació: 971 35 09 63


Imatge