Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
17/03/2017
El projecte preveu la reforma integral de la via, que es troba en molt mal estat, i tindrà un termini d’execució de cinc mesos.
 

LES OBRES DE REFORMA DEL CARRER INFANTA COMENÇARAN DESPRÉS DE L’ESTIU

El projecte preveu la reforma integral de la via, que es troba en molt mal estat, i tindrà un termini d’execució de cinc mesos.

Maó, 17 de març de 2016

L’Ajuntament de Maó posarà en marxa, després de l’estiu, les obres de reforma del carrer de la Infanta, des del carrer de Sant Manuel fins al carrer d’Anuncivay, amb l’objectiu de millorar els serveis i la pavimentació.

La regidora d’Urbanisme, Dolores Antonio, ha explicat que es tracta “d’una obra important, pel fet que és un carrer molt llarg, i perquè està en molt males condicions”, i ha afirmat que ja s’han mantingut reunions amb els veïns de la zona per explicar-los el projecte.

Les feines implicaran la reforma integral del carrer en tota la seva extensió, que inclourà la renovació del servei d’abastiment i sanejament, així com la incorporació d’un sistema de drenatge d’aigües pluvials.

Pel que fa al disseny de superfície, el projecte preveu l’eixamplament de les voreres en alguns trams, que passaran a tenir 1,5 metres d’ample al llarg de tot el carrer. Es mantindrà el doble nivell per a voreres i calçada, i s’empraran els llambordins recuperats de les voreres actuals, que identifiquen l’estètica del carrer.

El pressupost per a les obres és de 625.000 euros, i l’Ajuntament espera poder-lo finançar en un 50% amb fons del Pla Insular de Cooperació. El termini aproximat d’execució de les obres és de cinc mesos.


Imatge 

Tornar