Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
16/03/2017
L’espectacle comptarà amb la participació d’un grup de dones grans de Maó, que prepararan les coreografies durant tres dies d’assajos.
 

EL TEATRE PRINCIPAL CELEBRA EL DIA DE LA DONA AMB ‘LAS MUCHAS’ DE MARIANTÒNIA OLIVER

L’espectacle comptarà amb la participació d’un grup de dones grans de Maó, que prepararan les coreografies durant tres dies d’assajos.

Maó, 16 de març de 2017

Aquest matí, el regidor d’Igualtat, Biel Pons, el regidor de Cultura i vicepresident de la Fundació del Teatre Principal, Héctor Pons, i la gerent del Principal, Àngela Vallés, han presentat l’obra Las Muchas, que es podrà veure el pròxim diumenge, 19 de març, a les 19 hores, en el marc dels actes de celebració a Maó del Dia Internacional de la Dona.

L’acte està organitzat per la Regidoria d'Igualtat de l’Ajuntament Maó, el Teatre Principal i la Direcció General de Cultura del Govern de les Illes Balears.

Espectacle de dansa participatiu

Las Muchas és un espectacle de dansa de la Companyia Mariantònia Oliver, en el qual participen dones grans del lloc on es representa. En aquesta ocasió, comptarà amb la participació d’un grup de dones de la residència de gent gran del Consell Insular de Menorca.

Biel Pons ha explicat que “Mariantònia Oliver ve uns dies abans i fa feina amb dones grans del municipi on farà l’actuació, i això és el que més ens interessava de tot”, i ha subratllat que “a banda de ser un espectacle de dansa, que aquí se’n veuen pocs, és un espectacle de dansa d’una dona que fa feina amb dones majors”. Pons també ha volgut agrair la col·laboració de la Conselleria de Participació, Transparència i Cultura del Govern Balear, coorganitzadora de l'acte, i especialment del director general de Cultura, Jaume Gomila, “essencial per a dur a terme aquest projecte”.

Per la seva banda, Héctor Pons ha afirmat que “el Dia Internacional de la Dona és una bona oportunitat per demostrar que la cultura és realment un agent de transformació de la societat, i una via per fer pensar les persones”. En aquest sentit, Pons assenyalat que “ens sentim satisfets que dins la diversitat de la programació del Principal, s’hagi pogut encabir aquesta proposta tan interessant”.

Finalment, Àngela Vallés ha explicat que “Mariantònia Oliver sempre fa feina amb dones que tinguin a partir de 70 anys, per tal que prenguin consciència i recuperin la sensació del seu cos i, en certa manera, el dignifiquin”. Vallés també ha assegurat que l’espectacle que es podrà veure al Principal “comptarà amb projeccions sobre ciclorama, i una posada en escena molt moderna”.

Imatge 

Tornar